A megrendelt áruk elküldése

Általában a megrendelt áru kifizetését követő napon küldjük ki. A szállítási idő a rendelés teljesítésekor kiválasztott szállítási módtól függően változhat. A hozzávetőleges szállítási idő minden szállítónál és szállítási módnál szerepel. Ezek az időpontok csak tájékoztató jellegűek, és mint eladó nem vállalunk felelősséget a fuvarozó esetleges késéseiért. Mindenesetre mindent megteszünk annak érdekében, hogy az áru mielőbb kiszállításra kerüljön, és ha probléma adódik a fuvarozó részéről, akkor azt aktívan kezeljük. A nem biztosított csomagokért (a Cseh Posta normál csomagja) teljes felelősséget vállalunk, és ha azokat a feladástól számított 14 napon belül nem kézbesítjük, a teljes rendelést visszaküldjük az Ön címére.

Ár a szállításért

A fuvarozási szolgáltatások végső ára az egyes fuvarozók aktuális árlistáiból + az áruk csomagolásánál használt csomagolóanyagok és egyéb fogyóeszközök árából származik. Célunk, hogy a legalacsonyabb szállítási árakat kínáljuk, így az így számolt árhoz nem adunk hozzá semmit. Nagyobb mennyiségű áru rendelése esetén mindig ugyanolyan alacsony postaköltséget fizet – ebben az esetben a postaköltséget saját nyereségünkből támogatjuk. Ez egyfajta kedvezmény és köszönet nagyobb áruvásárlás esetén. Úgy gondoljuk, hogy ezzel a megközelítéssel különbözünk a legtöbb cseh e-shoptól.

Lehetőség az áru visszaküldésére

A törvény értelmében igénybe veheti a megrendelt áru visszaküldésének lehetőségét, ha nem elégedett. Ebben az esetben Önnek nem kell az áru visszaküldésének okát megjelölnie (de ha megadja, örömmel fogadjuk), és visszaküldi az árut az e-shop címoldalán feltüntetett címünkre. Jelölje meg a csomagot a „visszaküldött áru” szöveggel. Kérjük, hogy a csomagra ne küldjön utánvétet, hanem normál vagy ajánlott csomagként küldje el, és az összeget az átvételt követően visszautaljuk számlájára.

Vélemény, hozzászólás?